HomeGratis Backlinks

Gratis Backlinks

Als het grootste Backlink-platform van Nederland hebben we tienduizenden websites beoordeeld. Van alle websites laten we gemiddeld 17% tot ons platform toe. Wij hebben onze klanten beloofd om alleen de beste websites op het platform te accepteren. Gratis zijn de aangemelde backlinks dan ook niet. Echt zijn ze wel. Vrijwel alle plaatsingen op Backlink krijgen échte bezoekers en hebben een natuurlijk linkprofiel.

Veel websites hebben op het eerste gezicht een prachtig linkprofiel met metrics waar velen jaloers op zijn. Een DR van 60+, CF/TF van 1 en respectievelijk 25 of hoger. Toch hebben veel van deze websites geen bezoekers. En als we nader onderzoek doen, blijken de links vooral irrelevant te zijn. Ook al komen de links van top DR-domeinen als Google, Netlify, Pinterest en zelfs de Verenigde Naties.

Dit zijn gratis backlinks verkregen op een reeks creatieve manieren. Het enige probleem is dat deze backlinks geen waarde hebben. Ze zorgen er alleen voor dat bepaalde SEO-metrics bovengemiddeld zijn. Een doorgewinterde linkbuilder spot binnen een seconde wat hier aan de hand is.

Om het bovenstaande kracht bij te zetten, hebben we daarom een testsite met gratis backlinks opgezet. Het doel is om te laten zien hoe makkelijk het is om als een kwalitatieve Backlink over te komen terwijl dat niet het geval is. En dat met gratis backlinks.

Bij Backlink adviseren we adverteerders om alleen plaatsingen te doen bij websites met organische bezoekers. We accepteren bij Backlink uitsluitend publishers met organische traffic op basis van Google Analytics en Ahrefs-data.

Honderden verschillende methodes voor gratis backlinks

Wie de DR, CF of TF van een website kunstmatig wil verhogen heeft daar honderden opties voor. Gratis opties. Gaat het over de DA of PA, dan gaan er nog meer deuren open. Domain Authority en Page Authority van MOZ zijn verrassend eenvoudig te gamen. Het is echter een stuk leuker om ons te richten om de complexere statistieken, met in het bijzonder DR/CF/TF.

Je kunt hieronder een aantal methodes vinden voor het verkrijgen van een gratis backlink. Als je flink doorwerkt, heb je volgende week je eerste 100 gratis backlinks binnen.

Raden we het aan? Absoluut niet.

Want heeft het enige waarde?

Wij zijn bij Backlink van mening van niet. Toch weten we dat adverteerders gemiddeld € 300 per plaatsing betalen op een website zoals we hieronder als testcase ontwikkeld hebben. Want als je alleen naar statistieken als Domain Reputation of Citation Flow kijkt, ziet het er als een uitstekende deal uit.

De kans is echter aanwezig dat in de toekomst backlinks van dit soort sites hard worden bestraft. Voor een zoekmachine is het namelijk makkelijk te achterhalen dat het onwaarschijnlijk is dat de plaatingswebsite in kwestie de links rechtmatig verkregen heeft. Dit kan een complete instorting van je organische posities betekenen. Als je een webshop hebt met een omzet van € 10mm uit SEO, is dit natuurlijk een gigantisch risico.

Lees de volledige case van hoe je vooral niet linkbuilding moet doen hier:

Gratis backlinks van Google My Business

Gratis backlinks van Netlify

Gratis backlinks van United Nations

Gratis backlinks van Stanford

Gratis backlinks van Microsoft (DR 96)

© Backlink B.V. 2024.