Bulk Meta Generator, door Backlink.

Ontdek welke pages nog geen metabeschrijving en genereer direct relevante en geoptimaliseerde meta’s hebben. Backlink crawlt alle pagina’s van je website om pagina’s zonder meta-beschrijving op te sporen én de context van je website te begrijpen. Samen met een paar extra door jou aangeleverde variabelen, kun je binnen een paar minuten al je pagina’s van meta’s voorzien.

Dit is hoe deze feature werkt

Voer je website in

Wij crawlen je volledige website en controleren welke pagina’s nog geen metabeschrijving hebben.

Gratis tot 100 pagina's

Als je niet meer dan 100 pagina’s zonder metabeschrijving hebt, kun je volledig gratis van deze feature gebruik maken.

Context-optimalisatie

Wij weten natuurlijk niet precies welk zoekwoord per pagina het best is. Daarom kijkt ons script per pagina naar het meest voorkomende zoekwoord. Zo is je meta meteen geoptimaliseerd!

Export!

Export direct alle meta’s die door Backlink zijn aangemaakt. Voeg ze in je eigen CMS aan de verschillende pages toe en je bent klaar.

 

Bulk Meta Crawler en AI Meta Generator

Bij Backlink zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze gebruikers te helpen bij het verbeteren van hun online aanwezigheid. We begrijpen dat het optimaliseren van een website voor zoekmachines een tijdrovende taak kan zijn en het kan moeilijk zijn om de beste manier te vinden om uw website op te laten vallen tussen de massa. Vaak worden, vooral bij websites met een groot aantal pagina’s, het instellen van (goede) metabeschrijvingen én titels over het hoofd gezien. Daarom zijn we trots om onze nieuwste tool, de AI Bulk Meta Generator, te introduceren. Met behulp van geavanceerde GPT-3 stelt deze tool je in staat om snel en efficiënt meta-tags te genereren voor al je webpagina’s, waardoor je tijd en moeite bespaart.

Het belang van een goede meta-beschrijving

Meta-beschrijvingen nog steeds belangrijk zijn omdat ze een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van de CTR en de prestaties van een pagina. Meta-beschrijvingen geven een samenvatting van de inhoud van een pagina en verschijnen in zoekresultaten (SERP) onder de titel van de pagina. Ze bieden gebruikers een idee van wat ze kunnen verwachten op de pagina, waardoor ze kunnen beslissen of ze erop willen klikken of niet. Een goed geschreven meta-beschrijving kan de CTR van een pagina verhogen en zo bijdragen aan de SEO en de algehele prestaties van de website.

Worden ontbrekende meta's niet al door Google aangevuld?

Als er geen meta-beschrijving is opgegeven, kan Google automatisch een snippet maken op basis van de inhoud van de pagina. Dit kan echter leiden tot een minder duidelijke of relevante beschrijving voor de zoekresultaten. Het is daarom aanbevolen om altijd een specifieke en informatieve meta-beschrijving toe te voegen voor elke pagina op je website.

Hoe goed is AI (GPT-3) in het genereren van meta-descriptions?

Zoals met iedere AI-output (momenteel) het geval is, is de kwaliteit van de output afhankelijk van de kwaliteit van de input. Het script van Backlink voert meer dan vijf variabelen per generatie in. Er wordt rekening gehouden met het type website, gebruikte zoekwoorden, lengte, conversie en de onderscheidendheid van de meta-beschrijving.

Het belang van een goede meta-beschrijving

Een goede meta-beschrijving moet aan de volgende criteria voldoen:

  1. De meta-beschrijving moet de inhoud van de pagina nauwkeurig en bondig beschrijven.

  2. Elke pagina moet een unieke meta-beschrijving hebben, anders kan het worden beschouwd als dubbele inhoud.

  3. De meta-beschrijving moet niet langer zijn dan 155 karakters om ervoor te zorgen dat deze volledig wordt weergegeven in de zoekresultaten.

  4. Een goede meta-beschrijving moet ook een call-to-action bevatten om gebruikers te stimuleren om op de link te klikken.

  5. De meta-beschrijving moet relevante zoekwoorden bevatten die gebruikers kunnen helpen bij het vinden van de pagina.

  6. De meta-beschrijving moet goed geschreven zijn met nauwkeurige spelling en grammatica om een professionele uitstraling te behouden.

 

Ervaringen van andere adverteerders

Melissa Hart

Melissa Hart

@melissahart · 8 Feb
Eget at sollicitudin lectus nisi, erat ac risus vel, urna. Vulputate sed iaculis vitae enim, amet faucibus sed interdum lobortis.
Wade Warren

Wade Warren

@wadewarren · 10 Jan

Ornare eget at ultricies dignissim quis velit ac. Sit nulla turpis diam egestas interdum erat.

Viverra risus in sed a. Ut sapien nibh elit vulputate a dictumst at eget. Fermentum placerat eu accumsan massa faucibus.

James Robert

James Robert

@jamesrobert · 10 Jan

Est rhoncus aliquam tellus nullam sed. Ligula velit donec nam gravida purus pellentesque elementum justo massa. Mattis turpis viverra interdum.

Mauris at in gravida eu. Enim amet consectetur blandit lacinia pellentesque id tortor. Malesuada hac dictum eget nec tempus vestibulum. Malesuada duis est.

Jacob Jones

Jacob Jones

@jacobbb · 3 Feb
Vestibulum, sit in nisi, etiam id magna pulvinar. Sed ullamcorper vitae quam massa fermentum enim. Proin id malesuada rhoncus dolor sed velit. Varius quis metus lorem morbi porttitor leo, eu, laoreet at. Tortor quam nulla facilisis nisi ultricies tincidunt ac dolor.
Julia Arthur

Julia Arthur

@juliaaaa · 3 Feb
Iaculis turpis mi habitasse elementum. Proin fringilla tortor, odio convallis aliquam mauris. Aliquam orci tincidunt sit pretium tortor nullam habitant. Neque est et maecenas fringilla varius leo. Venenatis sed elementum quis volutpat nunc habitant habitant id.
Robert Fox

Robert Fox

@robertfox · 10 Jan

Purus, diam, massa orci, facilisis tortor adipiscing. Urna posuere convallis cursus mattis amet. Enim nam diam, massa proin id.

Viverra consectetur egestas feugiat hac. Arcu turpis pellentesque tincidunt maecenas porttitor. Vulputate non adipiscing at cursus vestibulum massa fringilla. Sagittis.

© Backlink B.V. 2024.