Backlinks plaatsen?

Een backlink plaatsen via Backlink is aanzienlijk sneller en makkelijker dan wat je nu gewend bent. Het is niet meer nodig om zelf websites op te sporen.

Ook is het niet meer nodig om een emailadres te achterhalen, te onderhandelen over de prijs of wekenlang te wachten op antwoord. Met Backlink kun je in jouw categorie binnen 40 seconden een backlink plaatsen.

Shop een backlink
alsof het een trui is

Linkbuilding door de meeste mensen als een moeizame taak gezien. Meestal is het eerst nodig om een lijstje te verzamelen van blogs die interessant zijn om mee samen te werken.

Als je handig bent, heb je dan ook al de contactgegevens erbij gevonden. Daarna moeten alle websites gemaild worden. Omdat de kans klein is dat ook maar één iemand van dit lijstje direct reageert, kun je deze taak niet op dezelfde dag afronden. Je moet wachten totdat je voldoende reacties hebt.

Binnen een week reageert waarschijnlijk 60% van de websites die je gemaild hebt. Onhandig, want je hebt meer websites nodig om op te kunnen plaatsen. Je moet dus sowieso weer op zoek naar nieuwe websites en herinneringen sturen naar de eerdere sites.

De websites die wel gereageerd hebben, zorgen ook weer voor extra werk. De ene site geeft duidelijk aan wat een backlink plaatsen kost. De ander is juist weer onduidelijk waardoor er opnieuw gemaild moet worden.

Na akkoord is het feestje nog niet afgelopen. Mogelijk zijn er nog wat standaardeisen die je door moet geven. Ook moet je per website je factuurgegevens sturen, de facturen inboeken en betalen.

Gemiddeld ben je minstens 30 minuten per backlink bezig geweest. Als je alleen al acht backlinks wilde plaatsen, betekent dit dat je maar liefst 6 uur aan linkbuilding hebt gespendeerd.

Dat vinden we bij Backlink bizar.

Waarom?

Omdat het ook in vijf minuten kan.

 

Het bewijs dat backlinks plaatsen weinig tijd kost

Je hebt hierboven ontdekt dat er nog geen 40 seconden nodig zijn om via Backlink een plaatsing te regelen. Natuurlijk geeft deze video een vertekend beeld. Je moet namelijk wel al een idee hebben waar je wilt plaatsen. Volgens ons eigen onderzoek weet 75% van onze gebruikers binnen een minuut welke backlinks via Backlink aangevraagd moeten worden.

Ze weten als geen ander onze slimme zoekfuncties te gebruiken om de juiste backlinks naar voren te halen. Om je net als onze meest ervaren adverteerders op weg te helpen, hebben we hieronder een stappenplan opgesteld.

Dit stappenplan kun je gebruiken om interessante plaatsingen binnen een minuut op te sporen. Op basis van jouw eigen eisen of die van je klant(en), kun je de gebruikte filters en zoekfuncties naar eigen wens instellen.

© Backlink B.V. 2024.